Web Design

site-uri de prezentare

magazine online

Design și dezvoltare site-uri web responsive

Dacă vă doriți un design web creativ, profesional, combinat cu tehnologii și funcționalități avansate totul la un preț corect - Impact Design este partenerul dumneavoastră ideal.

Vă oferim servicii de design şi redesign web, site-uri de prezentare, magazine online, cataloage online. Spre deosebire de alte firme noi NU mai folosim template-uri predefinite. În acest fel beneficiați de un design original fără a avea surpriza neplăcută de a mai găsi câteva sute de siteuri aproape identice cu al dumneavoastră.

Prețuri începând de la 350 Euro + TVA, design complet personalizat și adaptat proiectului dumneavoastră.

Toate siteurile realizate de către noi sunt proiectate și pentru dispozitive mobile, benficiind totodata de interfață de administrare la distanța (CMS).


Oferim contracte de mentenanță anuală (actualizări software și conținut, backup-uri etc.) la prețuri absolut imbatabile.

De ce ar trebui să exiști pe Internet?

  • pentru că: un site web este un excelent loc pentru ca potenţialii clienţi să vă cunoască oferta, iar clienţii existenţi să urmărească apariţiile de noi produse, servicii etc.


  • pentru că: prezenţa pe Internet trebuie văzută ca o reclamă, costurile fiind cu mult mai mici comparativ cu formele clasice de publicitate. Beneficiaţi astfel de maximizarea vânzărilor, cu cheltuieli minime de întreţinere pentru web site-ul dumneavoastră.
Rating 4.67 (3 Votes)